Print Friendly, PDF & Email

Een leuke en nuttige uitdaging!

Langhenkel-Talenter biedt twee gratis kennisquizzen aan: een op het gebied van de Participatiewet en een op het gebied van het Omgevingsrecht. Hiermee word je op een speelse manier uitgedaagd om je kennis op de genoemde vakgebieden te vergroten en te verdiepen.

Hoe werkt het?

Je kunt je voor de quiz van jouw keuze (of beide) aanmelden met je naam (of een alias) en e-mailadres. Hierna ontvang je per e-mail een bevestiging. Vervolgens ontvang je elke dinsdag een nieuwe, interessante meerkeuzevraag over het vakgebied van de quiz waar jij je voor hebt aangemeld en een uitgebreid antwoord op de vraag van de voorgaande week. Daarnaast krijg je inzicht in je score ten opzichte van de rest van de deelnemers.

Je beantwoordt een vraag door simpelweg de toegezonden vraag per e-mail te beantwoorden (beantwoorden / reply) en daarbij het juiste antwoord (A, B, C of D) in te vullen. Omdat het een geautomatiseerd proces is, worden verdere toevoegingen aan het antwoord niet door ons gelezen.

Je kunt je op elk moment aan- of afmelden. Je gegevens zullen niet voor andere doeleinden worden gebruikt. Je stroomt in bij de lopende vragencyclus. Dat betekent dat iedere deelnemer elke week dezelfde vraag krijgt.


Aanmelden?

Om je aan te melden voor de KennisQuiz Participatiewet, klik je hier.
Om je aan te melden voor de KennisQuiz Omgevingsrecht, klik je hier.

Veel succes!

Het team van Langhenkel-Talenter